Malibu C

A Malibu C® márkanév

Malibu-c-fejlec

A Malibu Wellness Inc. egy magántulajdonban levő gyártó cég, amelyet a professzionális szépségiparban, azon belül is a haj, fej- és arcbőrápolási kezelések területén a “Wellness Solutions” úttörőjének hivják.

A Malibu C® márkanévnek otthont adó társaságot gyakran Wellness filozófiaként emlegetik, amely a szervezet szinte minden aspektusára kiterjed. Ez egy olyan megoldásközpontú márka, amely a tudományon alapszik, és 1985-ben azzal a küldetéssel jött létre, hogy minden ember számára a természet ihlette, szabadalmaztatott technológiák segítségével oldja meg a problémákat.

A Malibu C® Wellness Beauty kollekció olyan haj- és bőrápolási megoldásokból áll, amelyek az egyszerűség jövőképeként szolgálnak, ám továbbra is fenntartják az elegáns, luxus professzionális szalon / wellness-spa valódi presztízsét.

Testreszabott wellness haj- és bőrgyógyászati ​​készítmények széles választékát képviseli.

Az egyedi technológia forradalmi összetevőket tartalmaz, szabadalmaztatott, frissen aktivált kristályosított vitamin komplexszel, amely a C-vitamin legtisztább, leghatásosabb formájából áll.

A cég nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, folyamatosan törekszik a környezeti hatások csökkentése érdekében, ezért csakis környezetbarát csomagolóanyagokat alkamaznak.

A termékek mind 100% vegánok.

Glutén-, szulfát-, parabén-, mesterséges illatanyag-, szilikon és állatkísérletmentesek

image_14-500w image_2-500w